Aflați cum funcționează jocurile de cazinou cu dealer live

Jocurile ive dealer sunt una dintre cele mai interesante și remarcate tendințe care s-au petrecut în ultimii ani în industria cazinourilor online.

Jocurile de cazinou live au fost dezvoltate inițial cu aproximativ 10 ani în urmă ca un joc de tip nișă, care vizează în primul rând piețele asiatice, care și-au exprimat cererea pentru un astfel de tip de jocuri. În timpul care a trecut de atunci, jocurile de cazinou live s-au schimbat, s-au dezvoltat și au evoluat destul de mult, făcându-le la fel de populare, interesante și profitabile în lumea occidentală, în special în Marea Britanie și Europa.

Jocurile de cazinou cu dealer live sunt de fapt jocuri de cazinou online în care jucătorul se implică într-un joc real live găzduit fie la un cazinou real B&M, fie la un studio. Cărțile sunt împărțite de un dealer real care a fost special antrenat să găzduiască astfel de jocuri, iar jucătorii pot vedea exact ce se întâmplă în joc și se pot bucura cât mai mult posibil de emoția și acțiunea similară cu ceea ce ar experimenta la un cărămizi și mortar. cazinou.

În primele zile ale internetului, mulți jucători de cazinou pe teren, dornici să încerce noul mediu de jocuri de noroc online, nu au făcut acest lucru din două motive principale.

Prima este că nu s-au simțit confortabil să furnizeze detaliile cardului lor de credit unei entități online pe care nu o puteau vedea sau atinge. A doua a fost că jucătorii nu au avut încredere în generatoarele de numere aleatoare (RNG), care sunt „motorul” din spatele tuturor cazinourilor online. Mulți oameni au crezut că RNG-ul este fix și în favoarea cazinoului online, făcând astfel șansele să vă pierdeți toți banii aproape sigure. La un cazinou terestru, jucătorii puteau vedea cărțile și dealerii și puteau simți acțiunea pe podea cazinoului. Faptul că aveau de-a face cu oameni reali în viață a făcut ca întreaga afacere să fie credibilă. A avea o mașină care împarte cărțile în loc de o persoană era de neconceput în acele zile! Acest lucru i-a forțat pe furnizorii de software pentru cazinouri online să vină cu o soluție; jocuri cu dealer live în care jucătorul putea vedea dealer-ul și acțiunea de la cazinou, doar din confortul propriei case în timp ce juca la un cazinou online.

Primele jocuri de cazinou cu dealer live au fost destul de limitate și nu au oferit jucătorului experiența pe care și-au sperat-o companiile de software pentru cazinouri online, mai ales din motive tehnice și tehnologice. Streamingul video a fost extrem de lent din cauza lățimii de bandă înguste care exista în acele zile, iar rezultatul din partea jucătorilor nu a fost entuziasmul și glamourul de pe etajele reale ale cazinourilor din Vegas. Din această cauză, jocurile de cazinou live nu au devenit atât de populare pe cât sperau dezvoltatorii și operatorii de cazinouri. Din fericire, evoluțiile în lățimea de bandă și streaming video au contribuit în mare măsură la capacitatea furnizorilor de software de a îmbunătăți și îmbunătăți jocurile de cazinou live, reducând decalajul dintre vis și viziunea față de realitate.

Majoritatea cazinourilor online nu își dezvoltă jocurile în interior și achiziționează o licență de la o companie care dezvoltă software-ul pentru cazinourile online. Principalii dezvoltatori de software care oferă jocuri de cazino live sunt Playtech, Microgaming și Evolution Gaming și, în general, le operează pentru licențiații, fie dintr-un studio TV, fie dintr-un cazinou real. Aceasta înseamnă că probabil veți vedea aceleași jocuri de cazinou live la diferite cazinouri online. Motivul pentru aceasta este că costurile de operare sunt mai mari decât jocurile standard alimentate cu RNG. Rezultatul este că acesta este singurul model de afaceri de până acum care sa dovedit a fi profitabil atât pentru dezvoltatorii de software, cât și pentru operatorii de cazinouri online.

Cazinourile online oferă în general o selecție restrânsă de jocuri cu dealer live, și anume ruletă, blackjack, baccarat, sic bo și casino hold’em. Ruleta și blackjack-ul sunt de departe cele mai populare.